Forum

Forum

Sida för nyheter och diskussion

Hälsning från Bosse på ELLEMTELs 50-årsdag

2020-11-01

Gratulationer från Eva Hedfors

och vännerna på Ericsson

på ELLEMTELs 50-årsdag

2020-11-01

Kära ELLEMTEL-vänner,

 

Vi på Ericsson vill gratulera på 50-årsdagen av ELLEMTEL och uppmärksamma all er som jobbat för att ta fram AXE, MD110 och andra innovativa produkter.

Personligen vill jag tacka för att jag i tidig ålder fick uppleva företagskulturen och vara en del av ELLEMTEL-familjen. Ni är många som väckte mitt teknikintresse, vilket jag har stor nytta av idag.

 

Jag vill även framföra en varm hälsning från vår VD Börje Ekholm och vår CTO Erik Ekudden som önskar:

 

”Stort grattis på 50-årsdagen ELLEMTEL! Ni är en stor del av Ericssons historia och framgång”

 

Med vänling hälsning,

Eva Hedfors och vännerna på Ericsson

Festkommittén 2020-05-14 16:30

ELLEMTEL firar 50 år!

 

ELLEMTEL Utvecklings AB startade sin verksamhet den 1 november 1970. Som många av er kommer ihåg arrangerade ELLEMTELs festkommitté ett 40-års firande 2010. Då festade vi i våra gamla lokaler, Gula Huset. Nu är ju det huset ett minne blott, men festkommittén lever kvar, och hade som vi tidigare annonserat här på vår hemsida planerat att fira ELLEMTELs 50 års-jubileum under hösten. 


P.g.a.Covid-19 har vi tyvärr nödgats inse att det inte går att genomföra jubileet som planerat. Att dra ihop så mycket folk kräver en viss förberedelse och med den osäkerhet som finns beträffande virusets härjningar har vi funnit det bäst att redan nu meddela att vi skjuter på kalaset.


Det betyder inte att det inte blir något firande. Vi tyckte att om man kan flytta OS ett år så kan väl vi skjuta på ELLEMTELs jubileum några månader. Kanske en vårfest passar lika bra tycker vi men än så länge har vi inte några detaljerade planer. När det väl blir dags så kommer vi att skicka ut en inbjudan via email.


Om du har ändrat din e-postadress sedan 2018 ber vi dej att gå in på kontaktsidan och meddela oss detta. 

Ta hand om er väl och håll er uppdaterade genom att titta in på vår hemsida.

Med de bästa hälsningar från festkommittén.